Copyright 2024 - SRD Vrbas

Održano otvoreno državno i federalno prvenstvo za mlade kateogijee u.15 u20 u 25

Dana 22.06.2019. godine, na jezeru Modrac u mjestu Kiseljak Tuzla, na takmičarskoj stazi UGSR „Mrena“ Živinice, održano je Otvoreno prvenstvo SRS F BiH u ‘lovu ribe udicom na plovak’ za kategorije U-15, U-20 i U-25.

Domaćin ovog takmičenja bilo je UGSR „Mrena“ Živinice.

Na takmičenju društvo SRD “Vrbas” Gornji Vakuf-Uskoplje predstavljalo je 7 takmičara, 3 iz kategorije U-15 kadeti, 3 iz kategirije U-20 juniori te jedna takmičarka iz kategorije U-20 juniorke.
Na prvenstvu federacije društvo SRD “Vrbas” Gornji Vakuf-Uskoplje je ostvarilo sljedeće rezultate:

Ekipa U-15 kadeta su ostvarila 3.mjesto ekipno u sastavu Boškić Branko,Bodrušić Ivano, te Petrović David.
U kategoriji U-20 juniori najuspješniji i prvak federacije za 2019 godinu je bio Čalkić Amer, a na trećem mjestu je bio Šumar Sead.
U kategoriji U-20 juniorke naša takmičarka je osvojila drugo mjesto.

Dana 23.06.2019 godine na jezeru Modrac u mjestu Kiseljak Tuzla, na takmičarskoj stazi UGSR „Mrena“ Živinice, održano je Otvoreno prvenstvo SRS BiH u ‘lovu ribe udicom na plovak’ za kategorije U-15, U-20 i U-25.

Domaćin ovog takmičenja bilo je također UGSR „Mrena“ Živinice.

Na takmičenju društvo SRD “Vrbas” Gornji Vakuf-Uskoplje predstavljalo je 6 takmičara, 2 iz kategorije U-15 kadeti, 4 iz kategirije U-20 juniori.
Na državnom prvenstvu naši takmičari su ostvarili sljedeće rezultate:
Kategorija U-20 majstor staze te prvak Bosne I Hercegovine za 2019 godinu bio je Šišić Ensar, a na trećem mjestu bio je Čalkić Amer.

Našim takmičarima čestitamo na sjajnim rezultatima I nadamo se da ćemo I iduće godine ostvariti iste pa čak I bolje rezultate,još jednom svake pohvale idu našim ponosima grada.
BISTRO!!

Slike sa Federalnog Takmičenja 

Slike sa Državnog takmičenja 

Search

f t g m