Copyright 2024 - SRD Vrbas

Na Spin Stazi Carski Most u Voljevcu Održan Tradicijonalni Izlet Povodom Otvorenja Ribolovne Sezone

 

Dnas 05.02.2023 godine održan je tradicionalni izlet povodom otvorenje ribolovne sezone.I ove godine tradicijonalni izlet održao se na spin satzi Carski Most u Voljevcu u preljepo uredjenom šedrvanu uz prisustvo pedeset  sportskih ribolovaca te gostiju iz Doboj Juga te  simpatizera ribolova.

Zahvaljujemo se našem članu Elviru Orhanu koji je donirao dva prsluka za ribolov za danasnju tonbolu zahvaljujemo se i drugim ribolovcima koji su bili  donatori ribarske opreme da tonbola bude jos bogatija sa nagradama.

I ove godine organizovano je i takmičenje u preciznom zabcivanju , te tombole i vrijedne nagrade. Takmičenje se odvijalo u dva kruga, a najuspješniji takmičari u preciznom zabacivanju su:

1. Šišić Enes - dozvola od 100km

2. Milanović Adnan  - dozvola od 50km

3. Čehaja Amir -  dozvolu od 50 Km

Poslje preciznog zabacivanja usljedilo je izvlačenje tombole koja je bila u prodaji po cjeni od dvije marke, ove godine se izvlaćilo mnoge vrednih nagrada.

Poslje izvućenih tombola i urućenih nagrada usljedilo je druženje uz kotlić ,roštilj i muziku koje je potrajalo dugo u noć

Kako je danas bilo na otvorenju ribolovne sezone pogledajte slike koje smo zabilježili danas na spin stazi Carski Most u Voljevcu

Search

f t g m